Marcajele dintr-o intersecție aflată în imediata apropiere a unui pasaj proaspăt finalizat din Timișoara îi bagă în ceață pe șoferi. Imaginile cu intersecția din Timișoara au devenit virale pe Facebook, unde mii de șoferi au criticat faptul că marcajele sunt lipsite de sens și nimeni nu mai înțelege nimic din amalgamul de linii trase pe asfalt.

TOP 10 proverbe rutiere inspirate din traficul de pe străzile românești!


  O serie de marcaje speciale care au apărut în Timișoara, în intersecția dintre Bulevardul Republicii, str. Jiul și pasajul cu același nume dau mai mult impresia unui șotron pentru avansați sau o hartă complicată pentru a găsi o comoară ascunsă undeva în acea intersecție.
 


 Se pare că autoritățile locale nu văd nimic în neregulă cu acele marcaje, ci dimpotrivă, în câteva zile vor complica și mai mult treaba pentru că vor trasa și marcajele pentru pistele de biciclete fix printre cele deja existente. Reprezentanții firmei responsabilă cu marcajele rutiere dau asigurări că adăugarea marcajelor pentru pista de biciclete nu vor induce șoferii în eroare pentru că respectivele dungi vor fi trasate cu galben.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.