Există cineva care nu a ascultat măcar o dată vreo piesă de la Carla's Dreams? Nu credem așa ceva. Când nu pregătesc un album nou,  can nu lanseaza un nou hit in colaborare cu alt artist, băieții de la Carla's Dreams duc o viață obișnuită, ca fiecare dintre noi, bine, să zicem aproape obișnuită.

Printr-o minune am reușit să ne înfiltrăm în viața celor de la Carla's Dreams și să aflăm activitățile dintr-o zi oarecare după cum urmează:


 7:00 Sună ceasul. Hop, hop e alarma, alarmea mea...Pielea mea, Dacă minus cu minus fac plus/n-o fi foc dacă mai dorm o oră în plus.
 
8:00 Sună ceasul din nou. Acele tale de ceas...Am dormit iar cui și parcă m-a luat cu pohui.

8:10 Blea, era sa  cred ca e un domn in baie, aaa eu eram, Nici nu ma mai recunosc nemachiat. Tre sa fiu mai răslăghit, ca nu ma stie nimeni,  

8:15-8:25 Cum ne noi spălăm pe dinți. Frecam tare gingia, pana la sange.
 
8:25-9:00 Ascultăm radio, ne ascultăm hiturile peste tot, ne bucurăm în ciuda lor.
 
9:00-9:25 Pregătire vopseluri, amestec culori, verificat pensule, curățat, sters din nou, ales nou model,etc.
 
9:00-13:00
Machiaj, șters, refăcut desene, pictat.
 
13:00-15:00 Telefon de la iuba. Discuții cu iubi, te rog să nu faci prostii, eu nu's prost. dar mă tem cumva, de tine, de mine, de noi, pentru că tu ești sub pielea mea.
 
15:00-16:00 Ședință din nou cu trupa pentru a discuta cu băieții de ce ne-am ales numele Carla's Dreams. Cine era Carla? Sigur nu e vorba de Carol sau Karl, un nume mai bărbătesc, mai potrivit. Nu suna mai bine Charles Dreams?! Se va reveni asupra acestui subiect și în altă zi.
 
16:00-17:00 Hanoracele, unde sunt hanoracele? Nu mai sunt hanorace curate în toată casa. Cum ies afara fara hanorac? Se sună impresarul să facă rost de hanorace noi, cu glugă.
 
17:00-18:00 Verificat lista pentru colaborări. Prea mare. Fac glume, de data aceasta vor alege prin tragere la sorți. Băieții încep să pună numele de artiști într-o glugă și vor extrage cu cine vor face noua piesă featuring.Spera sa le pice Fuego sau fratele John, Dorian.
 
18:00-19:00 Din plictiseală, băieții scriu încă șase piese noi pe care le vor lansa cât de curând, poate mâine sau poimâine, depinde...
 
19:00-20:00 Verificat cont facebook, full de like-uri și share-uri. Se trage la sorți cine răspunde la comentarii de data aceasta. Rămân uimiți când văd că multe comentarii întreabă când vine o nouă piesă. Din câte știu, parcă ieri lansaseră un nou hit. Trag repede concluzia că nu lansează destul de multe piese noi pe cât și-ar dori lumea.
 
20:00-22:00 Repetiții. Cineva de la Carla's Dreams a făcut o farsă, a venit îmbrăcat la cămașă și cravată. Nu l-a recunoscut nimeni. Era gata gata să îl dea afară plus bătaie. L-au recunoscut după voce, până la urmă. S-a râs mult, mare golan.
 
22:00-22:25 Apel către rudele din Moldova, veste tristă, pachetul cu vin de ăla bun întârzie. Păcat.

22:25-23:25 Demachiaj
 
23:25 Somnic. V-am cuprins.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.