Fanii Apple abia asteaptă sa se lanseze noul iPhone 8 si sa descopere schimbările radicale de design şi funcționalitatile noi pe care le va aduce modelul aniversar. Ei bine, astăzi vom afla care dintre ele au fost adevărate pentru că după ora 20:00 este aşteptată marea lansare.

TOP 5 cele mai TARI opțiuni pe care le va avea noul iPhone 8


În premieră pentru piața de telefoane mobile smartphone vă prezentăm cateva din noile funcții ale lui iPhone 8 sau iPhone X.

- Noul model de iPhone va veni în pachetul standard cu un stativ special pentru a-l putea ține într-un mod cât mai vizibil când ieși la terasă,bar, restaurant, etc.
 
- Veste bună pentru cei care călătoresc! Modul avion se poate personaliza! În momentul în care este selectat, calculează timpul până la destinație și aplaudă după aterizare.
 
- Noul model iPhone 8 va fi puțin mai mare, dar cei de la APPLE ne asigură că este compatibil cu orice tip de rucsac, geantă, sacoșă sau punguță în care îl putem căra fără probleme.
 
- Premieră, la nivel de funcționalități software iPhone 8 vine cu automatical cratima insert și dezacord între subiect și predicat recognition pentru SMS și facebook comments
 
- Modelul de iPhone 8 vine cu un safety feature, o măsură de siguranță în caz de impact pentru a evita ecranul spart, va fi prevăzut cu airbag frontal, dar și cortine laterale.

 

 


 Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.