Anul acesta ne-am gândit să realizăm câteva glume ca la carte! Târgul Internațional „Gaudeamus-Carte de Invătătură“ va avea loc în perioada 22-26 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo.


  Așadar pentru cine vrea să lase mediul virtual și să încerce să caute o carte adevărată, cu coperți și foi, cu scris, cu tot ce trebuie atunci este invitat să participe la Romexpo la Târgul Gaudeamus. Avem cu acest prilej o listă de lucruri despre acest târg cultural:

1. Și anul acesta cea mai citită carte din lume rămâne tot Facebook.

2.Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, la Targul de carti Gaudeamus, mulți români și-au făcut doar un selfie cu volumele si un check-in pe la edituri.  

3.Pentru viitor se preconizeaza ca targul de carti sa se desfasoare în penitenciare, locul cu cele mai multe lansări de carte din ultima perioadă.

4..Conform unui studiu, cele mai folosite spații de lectură nu sunt bibliotecile, ci garniturile de metrou.

5..Lansare de carte SF: CFR a tipărit o nouă ediție "€œMersul trenurilor de călători”.

6..Dupa cărțile "Pas cu Pas" și "Primul Pas", Președintele Klaus Iohannis va lansa și un curs video de dansuri "Un pas înainte, doi înapoi".

7. În sfârșit, o ediție reușită cu meniu complet, la Gaudeamus va veni și Scarlatescu și va găti dintr-o carte de bucate cu rețete de mici și ceafă de porc!

8.Viorel Lis și-a lansat primele cărți "Cum am supraviețuit în Era glaciară" și "Tehnici de construcție a unei piramide".

9.Editura Ministerul Finantelor lansează cartea "Salariul de la A la Z" care prezinta toate formulele de calcul posibile pentru impozitele de la stat.

10.DNA împreună cu SRI publică primul Audiobook "Stenograme Celebre" cu înregistrări bombă și super penale despre cazuri de corupție.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.