BU, HU, HU! Cum stați cu pregătirile de Halloween? Cauți SMS-uri cu adevărat înfricoșătoare și mai mult amuzante pentru Sărbătoarea de Halloween cu care să îți surprinzi prietenii și să îi faci să râdă pană la spaimă?

TOP 10 farse de GROAZĂ pentru a-i speria de Halloween pe artiștii și vedetele de la noi

Ati nimerit fix unde trebuie pentru că vă vom da cele mai tari, hazlii, de groază si bântuite mesaje pentru Halloween! Iată câteva exemple de mesaje pe care le puteți trimite celor dragi.

*Halloween Fericit! Fie ca dovleacul scobit să îți lumineze calea pe drumurile întunecate și tenebroase din cartierul tău!

*Atenție! Primești acest mesaj de teroare pentru că tocmai s-a emis o noua spaima la adresa dumneavoastra! Va asteptam pentru plata intretinerii!

*Tocmai ai primit un Blestem vechi de sute de ani! Închină-te de 3 ori, închide și redeschide mobilul de 2 ori lângă un cimitir, da like pe facebook la trei pagini cu Arsenie Boca și trimite acest mesaj către 7 numere din agendă ca să scapi de blestem! AMIN

*Dacă ți-e frică de vampiri, nici dracu' nu te vrea! Să facem să fie de groază, să nu fie liniste!

*Vrei să vezi o fantomă de acest Halloween, nu îți face griji! Doar uită-te atent/a în oglindă și o vei vedea! Happy Halloween!

*În România, nimeni nu se mai înfricoșează de Halloween pentru că aici viața este deja un coșmar.

*Vrei ceva înfricoșător? Vrei să te ia groaza ? Vrei ceva de speriat pentru Halloween? Atunci du-te la orice benzinărie și fă plinul!

*Vrei un Halloween de fițe? Hai la party în cavou, îmbracă-te-n erou, avem vrăjitoare ca animatoare, Bloody Mary în pahare, prețuri de speriat, pleci înfricoșat!