Vârstnicii sunt indignați că pe net nu poți nici măcar să-ți laşi rând, nu poți să simți marfa, să te uiți la ea și nici nu se respectă listele ad-hoc făcute pe caiet.

 

Promoțiile de Black Friday îi dezamăgesc pe românii de vârsta a treia! Deşi şi-ar fi dorit să facă coadă la magazinele online despre care au auzit că ar avea mari reduceri în această zi, pensionarii nu au reuşit. Vârstnicii pun acest lucru pe seama tinerilor din ziua de azi, care şi-au bătut joc de ideea de coadă şi vor totul de-a gata, stând comod pe fotoliu.

 

Există totuşi speranță şi pentru pensionarii nostalgici care prefera sa stea la coada: un programator web se lauda că a creat o aplicatie care simulează perfect senzația de coadă în mediul online. “Te loghezi in contul tau din magazinul online cu o seară înainte unde vei avea alocat un numar de ordine şi, cu puțin noroc, nu-ți ia nimeni locul”, explică programatorul “A doua zi, când se deschide la magazinul online, trebuie să stai lipit de calculator si sa iti astepti randul, în timp real. Totul este foarte realist, sunt și cazuri când alți utilizatori se bagă în fața ta și ai opțiunea să îl raportezi sau să îl cerți.”

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.