Un moment filmat în apropierea orașului Târgoviște a provocat discuții aprise în mediul online, unii internauți susținând că ar fi vorba despre un OZN.


Un filmuleț demn de Dosarele X postat pe pagina de facebook Targoviste+ s-a viralizat in Romania. Pe imagini se vede clar un OZN, an de fabricație mai vechi în care se urcă agale un extraterestru obișnuit din direcția unei păduri. Nu știm dacă era în misiune oficială pe planeta noastră sau cerceta ceva anume, în mod particular, dar se pare că nu era ceva important pentru omenire pentru că nu a dorit să transmită sau să comunice vreun mesaj.

 

 În condiții demne de filmele SF, ne-a parvenit un comunicat într-un limbaj total necunoscut, dar care avea și traducerea aferentă și avea directă legătură cu OZN-ul aterizat la Târgoviște. În comunicat se făcea referire la nava spațială din zona Târgoviște care aparține unui marțian plecat la muncă pe alte planete, specificându-se că era un aparat zburător cu volan pe partea dreaptă și că își cer scuze de vizita neanunțată a acelei ființe extraterestre care s-a rătăcit folosind un sistem GPS cu hărți galactice învechite.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.