Cine s-ar fi gândit că o anume Carmen de la Sălciua va rupe youtube-ul și va fi mereu, cu ceva excepții, numărul 1 în Trending. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea succes și la un asemenea val de vizualizări pentru artista cu numele de scenă Carmen de la Sălciua, supranumita regina Youtube-ului.  Secțiunea Tendințe ajută spectatorii să descopere ce este popular pe YouTube și în lume. Unele tendințe sunt previzibile, cum ar fi un cântec nou al unui artist popular sau un trailer pentru un film nou. Altele sunt surprinzătoare, cum ar fi videoclipurile virale.

 


 Încă nu se știu motivele pentru care această Carmen a rupt topurile pe youtube și foarte mulți români nici nu știu unde este Sălciua (este o comună în județul Alba, la o distantă de aproximativ 100 km de municipiul Alba Iulia (reședința județului), Transilvania, România, formată din satele Dealu Caselor, Dumesti, Sălciua de Jos (reședința), Sălciua de Sus, Sub Piatră și Valea Largă).  

 


 Spectaculosul succes al lui Carmen de la Sălciua a stârnit invidie în rândul artiștilor din România care ajung destul de rar numărul 1 în Trending pe youtube și se gândesc că poate ar fi o mișcare strategică bună dacă și-ar adăuga la numele de scenă "de la Salciua". Cum ar suna un Smiley de la Salciua, Delia de Salciua, Inna de la Sălciua sau dacă nu Sălciua atunci orașul, comuna, satul din care provin.  

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.