Azi începe Cupa Mondiala, iar toata planeta e atenta la ce se intampla in Rusia! Competitia va debuta cu partida dintre Rusia, echipa gazda, si Arabia Saudita, joi 14 iunie, de la ora 18,00 (ora Romaniei), pe stadionul Lujniki din Moscova, in Grupa A, si se va incheia cu finala, programata pe 15 iulie pe aceeasi arena, de la ora 18.00.


Nu ați fi crezut, dar foarte mulți localnici din Vaslui respectă această sărbătoare a fotbalului și în cinstea cupei mondiale din Rusia în foarte multe cârciumi se servește doar votca pentru a cinsti tara gazda.

 

 Fix în perioada campionatului mondial, ne abatem de la meniul nostru obișnuit, coniac, tuică sau alte tării și bem votcă, Na Zdravi, fie ca cea mai bună echipă să câștige, hai România, ne-a mărturisit unul din clientii unui local. Patronii se pregătesc din timp pentru această zi și cum acest campionat mondial se dispută în Rusia atunci se merge mult pe votcă și băuturi tradiționale din Rusia. În caz ca mondialul se organiza în Franța se mergea mult pe vin, coniac și alte finețuri franțuzești.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.