Pariurile sunt în centrul atenției mediatice și televiziunile s-au înghesuit să filmeze onorarea pariului dintre Liviu Dragnea și un gălătean care a trebuit să aducă o navetă de bere la sediul partidului PSD după ce a comentat pe pagina de facebook a liderului partidului că nu el scrie pe contul oficial de facebook.

 

 În lumina declarațiilor politice, Președintele României a ținut să îi dea o nouă lecție lui Liviu Dragnea. Klaus Iohannis se dezice de lucruri banale, cum ar fi consumul de bere, și i-a arătat liderul de partid cum se fac pariurile. Se pare că președintele a câștigat un pariu cu un român care nu credea că poate să țină două conferințe de presă în aceeași săptămână pentru că nu poate vorbi atât de mult într-un timp atât de scurt având nevoie de cel puțin o vacanță între comunicări.


  Probabil că premiul constând într-o roabă de șampanie Armand De Brignac l-a motivat pe Klaus Iohannis și a acesta a dus la bun sfârșit provocarea ținând două conferințe de presă în aceeași săptămână.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.