Sedintele din Consiliul Uniunii Europene prezidate de Guvernul României având ca premier pe Viorica Dăncilă decurg foarte bine, dar se pare că au existat si nenumărate nemulțumiri din partea colegilor bărbați care au fost nevoiți să aștepte de multe ori întoarcerea doamnelor ministru alături de Viorica de la toaletă sau cabinele speciale de machiaj unde acestea mergeau ca fetele.

 

Evident, Viorica Dăncilă care prezidează ședințele de la Bruxelles menționa că se va lua o pauză de 5 minute, dar știți cum sunt fetele când spun că sunt gata în cinci minute. Se întorceau într-o oră și cinci minute, ne-a declarat un comisar european care și-a luat și el o pauză pentru că nu se știe cât se va mai prelungi aceste ședințe interminabile.

 


  Domnii europeni trebuie să se acomodeze cu ritmul romanesc de lucru și speră că nu vor fi chemați de premier la ședințe fulger în coaforuri sau saloane spa. În plus, demnitarii se gândesc cu groază că urmează 1 Martie și 8 Martie când trebuie să aducă zeci de buchete de flori pentru colege și să le facă cinste.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.