Violențele sau agresiunile în rândul cântăreților de manele parcă nu se mai termină! După ce Florin Salam a fost lovit în timpul unei petreceri, un alt manelist a fost atacat. Invitat să cânte la o petrecere, manelistul  Marius Babanu ar fi fost lovit cu brutalitate de câțiva petrecăreți. Totul s-ar fi întâmplat azi noapte, într-un restaurant din Bucureşti.

 


 Se pare că cei doi cântăreți nu sunt singurii care au pățit astfel de probleme și cazurile de violență se înmulțesc pe zi ce trece. Un alt manelist a povestit că se afla la serviciu, pe scenă, prelua dedicații, solo percuția, când din senin un petrecăreț a venit să îi spună ceva la ureche și imediat s-a trezit cu ditamai cărămida de bani care i-a căzut fix pe picior. Evident, manelistul a oprit concertul pentru că piciorul deja începuse să se umfle fiind vizibil prin ciocatele de firmă pe care le purta.

 


 Pe lângă aceste cazuri de agresiune, există și manelisti care nu se tem de nimic pentru că este bine să ai dușmani și fac haz de necaz declarând că ei mereu sunt loviți, loviți de inspirație și în fiecare zi au parte de scandal că îi lovește norocul.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.