Credeai că știi deja totul despre decorarea bradului de Crăciun? Te-ai înșelat profund! Dacă nu ți-ai împodobit deja bradul sau vrei să decorezi de sărbătoare prin casă, vă prezentăm câteva modalități inedite de împodobirea a bradului în România, în funcție de diverse persoane publice sau locuri din țară:

 

Liviu Dragnea va da o ordonanță de guvern prin care va solicita împodobirea bradului de către una dintre instituțiile abilitate.

Klaus Iohannis va organiza o ceremonie oficială la Cotroceni unde va decora un brad cu ordinul Steluța României, în grad de conifer.


 Ion Țiriac împodobește o pădure întreagă de brazi și apoi se plimbă cu elicopterul să vadă dacă îi place cum a fost decorată!


Viorica Dăncilă nu împodobește bradul, ci îl duce la coafor, la bradstylist.


Cei de la DNA respectă cea mai dură tradiție pentru că se alege un brad corupt apoi îl rețin pentru 30 de zile, timp în care îl împodobeste cu zeci de cătușe.

Cei de la USR înființează un nou partid denumit Uniunea Salvați Brazii și încurajează românii să doneze partidului un molid, un pin sau alt conifer.


Mulți români care nu și-au permis un brad au cumpărat conuri pe care le vor planta într-un ghiveci și peste 10 - 20 ani sigur vor avea și ei ceva de împodobit.

Alți români se duc să negocieze direct cu pădurarii, pentru că brazii sunt mai ieftini în viu.

În Caracal, localnicii respectă noile norme UE și nu taie bradul, ci îl asomează.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.