Foarte multe cupluri inconștiente aleg să își unească destinele în perioada concediilor estivale și românii care primesc invitații la petreceri sunt disperați că li se strică toată vacanța atât financiar cât și din punct de vedere al planurilor de concediu.

 

  O firmă a înțeles foarte bine aceste probleme ale românilor și oferă servicii complete pentru a refuza elegant și diplomatic o invitație la nuntă fără a trezi suspiciuni din partea mirilor. Consultanții firmei studiază înainte profilul clientului, unde lucrează, studii, preocupări, hobby-uri și alte indicii pentru a oferi cea mai bună soluție de refuz care va fi acceptată de miri fără să suspecteze nimic.

 

Nu, nu pot să merg. Casă de piatră!, aceste refuzuri sunt de domeniul trecutului, în ziua de astăzi trebuie să faci un adevărat plan pentru un refuz ca la carte. Se face o analiză exhaustivă a activităților mirilor cât și a clientului care ne-a contactat pentru un contract de refuz. Aici intervine experiența noastră și stabilim un refuz care are un scenariu demn de hollywood care nu poate fi atacat. Ne ocupăm și de partea logistică, în sensul că dacă se merge pe un business trip, artiștii noștri grafici se ocupă de partea de photoshop, fotografii prelucrate cu clientul lângă o clădire de birouri din Londra sau unde se stabilește pentru a respecta și confirma scenariul, ne-a declarat unul din managing parteners al companiei care te ajută să refuzi invitațiile la nuntă cu profesionalism.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.