Lunea e cea mai grea zi a săptămanii și reprezintă un paradox, este ziua atât de apropiată de weekend-ul ce tocmai a trecut, dar în același timp cea mai îndepărtată de weekend-ul viitor.

Nu ne pasă că e Luni! Cele mai tari lucruri despre nesuferita zi de Luni!


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Și-a uitat parola de la facebook și contul său a fost blocat fiind astfel nevoit să se apuce direct de task-urile care nu fuseseră completate vineri pentru că, să fim serioși, cine are chef să muncească într-o vineri, când weekend-ul bate la geam. Așadar, corporatistul nostru, Ionică Brandulescu din lipsă de altă ocupație s-a apucat să termine toate task-urile și a finalizat toate prezentările pe săptămâna aceasta plus în avans două rapoarte proactive pentru ultimul quarter.

 Evident, nu a spus nimănui că are facebook-ul blocat deși colegii lui au devenit suspicioși pentru că nu a vizualizat niciun filmuleț funny care îi fusese trimis, dar Ionică a avut grijă să le confirme colegilor că se va uita imediat la clipuri și va râde copios după ce termină de pus pe instagram câteva colaje și două selfie-uri cool.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.