Miercurea e una din cele mai grele zile din săptămana de lucru și reprezintă un paradox, este ziua atât de apropiată de weekend-ul ce tocmai a trecut, dar în același timp la fel de îndepărtată de weekend-ul viitor.

 

Ghinionul nu tine cont de ziua saptamanii sau de compania la care lucrezi si te poate lovi oricand. Un astfel de caz este al unui corporatist care și-a uitat parola de la facebook și contul său a fost blocat fiind astfel nevoit să se apuce direct de task-urile care nu fuseseră terminate de zile intregi pentru că, să fim serioși, cine are chef să muncească într-o miercuri, când weekend-ul bate la geam. Așadar, corporatistul nostru, Ionică Brandulescu din lipsă de altă ocupație s-a apucat să termine toate task-urile și a finalizat toate prezentările pe săptămâna aceasta plus în avans două rapoarte proactive pentru ultimul quarter.

 Evident, nu a spus nimănui că are facebook-ul blocat deși colegii lui au devenit suspicioși pentru că nu a vizualizat niciun filmuleț funny care îi fusese trimis, dar Ionică a avut grijă să le confirme colegilor că se va uita imediat la clipuri și va râde copios după ce termină de pus pe instagram câteva colaje și două selfie-uri cool.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.