Pentru 2018 s-a anunțat deja nunta anului, cea dintre printul Harry și iubita lui, Meghan Markle. Londra se pregătește așadar de nuntă.

Mai mulți maneliști consacrați au aflat de fericitul eveniment din regatul Marii Britanii si l-au felicitat și ei pe printisorul Harry, mai mult, s-au arătat interesați de a performa la nunta regala.
 
 Să-ți trăiască prința, bossule! Pentru evenimente și concerte private, numărul meu de contact este 072..., a comentat pe facebook, unul din manelisti, Faraoane, te pup pe frunte și felicitări pentru iubitica ta, lumina ochilor tăi. Cu drag sper să mă inviți să cânt la nunta împărăteasca a maiestatii tale, au comentat cantaretii de manele pe contul de facebook al lui Harry.
 

 Mai mult, alți manelisti au trimis un adevărat program artistic pentru nunta regală:


  -ceremonialul dans al miresei în centrul pieței Trafalgar Square. Superbe prosoape cu stema regală care să fâlfâie solemn agățate de oglinzile Rols Royce-urilor. Se va cânta “Put your hand în the pocket, godfather, godfather and give money to the fiddler!” (nn. Bagă mâna în buzunar ,nașule, nașule și dă bani la lăutar)


 -Ruperea Turtei Miresei (Turta e înnobilată cu blazonul Casei Regale) de către Regina Elisabeta a ÎI-a a Marii Britanii.
 
 -Organizarea somptuosului ritual al bărbieritului mirelui, semn al transformării flăcăului în bărbat.
 
 -O galeată plină cu apă (nn. Perrier sau Evian) ce trebuie să fie poleită cu aur dacă nu chiar din aur masiv, strategic amplasată exact în fața catedrala Westminster din Londra pentru ca primii nuntași să poată arunca bani, ceea ce conform tradiției simbolizează trăinicie și opulență.
 
 -La recepția din Palatul Buckhingham se va intona celebrul dans al pinguinul, dar nu orice pinguin cum știți de pe la nunțile mioritice, ci pinguinul imperial, iar tradiția spune că Regina va fi prima din linie.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.