Este foarte bine știut că mersul pe bicicletă este o activitate sportivă foarte sănătoasă. Mai mult, adepții curentului pe două roți susțin ideea folosirii bicicletei nu doar pentru timpul liber, ci chiar și pe post de mijloc de locomoție, înlocuind mersul cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun.


 Biciclitul prinde contur și pe la noi, tot mai mulți români preferând acest mijloc de transport sănătos și destul de rapid în traficul infernal din București. În plus, mersul pe două roți a devenit atât de cool încât chiar și președintele țării îl practică din când în când, mai mult pentru imagine, credem noi.


 Haideți să punem în mișcare râsul cu cele mai tari glume despre bicicliști:
 
 1.Cocalarii nu obișnuiesc să meargă pe bicicletă pentru că nu au cum să stea cu mâna pe geam și nici nu pot da muzica tare la semafor.
 
 2.Tot cocalarii, când merg pe două roți, nu aleg pista de biciclete, ci merg tot pe linia de tramvai, ca atunci cand sunt pe patru roti.


 3.Hipsterii pe bicicletă îi recunoști ușor: nu poartă cască, ci fular de protecție.


  4.Pe manelisti îi vezi imediat în trafic pe bicicletă pentru că ei poartă lanțul la gât nu la roți.

  5.Băieții de bani gata, când își achiziționează o bicicletă, caută una cu ataș pentru a se afișa și cu mondiala, printesa lor la ghidon.


  6.Fițoșii care vor să se laude mergând pe bicicletă nu se filmează singuri, ci angajează cameramani.

 
 7.Multi taximetristi care aleg sa circule cu bicicleta, intai le modifica putin si le trec pe GPL sa nu consume multa energie.


  8.Persoanele mai ipohondre, care nu vor să riște mergând pe pistele pentru bicicletă, pedalează doar pe biciclete medicinale.


  9.Exces de zel al unui polițist din Caracal: a amendat un biciclist pentru că nu purta centură de siguranță.


  10.Bicicletele din Vaslui au patru pedale pentru că mulți de acolo merg în patru labe.

Bonus:
 
  Mai nou, există o dezbatere publică să se renunțe la denumirea de bicicliști și sa se numeasca in mod traditional, heterocicliști.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.