Elevii de clasa a XII-a încep, astăzi, sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat. Prima probă va fi cea de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba romană, care va avea loc între 13 și 15 iunie.

Reacții ale vedetelor despre EURO 2016 pe contul de Facebook al lui Anghel Iordănescu. Conversația e GENIALĂ!

Din păcate, anul acesta, examenul de Bacalaureat a picat cum nu se poate mai prost și anume în plin campionat european de fotbal 2016, tocmai când participăm și noi la acest turneu final. De aceea, elevii considera EURO 2016 un factor important de distragere de la învățat și in mod cert le va afecta concentrarea necesară pentru a susține probele scrise din acest examen.

O petiție de amânare a examenelor scrise de la Bacalaureat a fost deja inițiată, iar elevii cer ca probele scrise să fie reprogramate după finala EURO 2016. Duminică 3 iulie se desfășoară ultimul meci din sferturile de finală, în 6 și 7 iulie sunt semifinalele, iar pe 10 iulie este marea finală! Nu te poți concentra pentru examene când toată lumea se uită la meciuri. Dacă România ajunge până în finală? Cine naiba mai stă să vină la Bacalaureat când toată țara e cu gândul la meci?, a declarat un elev care nu e de acord cu actualul calendar al examenului de Bacalaureat național, Sesiunea iunie-iulie 2016.


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.