Vremea ploioasă din ultima perioadă este și motiv de bucurie pentru unii români antreprenori. Este și cazul lui Haralambie Ploiescu, de loc din Ploiești, care a văzut o afacere din vremea capricioasă ce a pus stăpânire pe țara noastră, iar ploaia de astăzi i-a adus o mică avere.

Plouă atât de mult în București încât ne transformăm în Mica Londră! TOP 10 asemănări dintre capitala noastră și cea a Angliei!

Domnul Ploiescu vinde umbrele la metrou și de la începutul anului până acum a vândut sute, dacă nu chiar mii de umbrele, românilor care au fost surprinși de vremea urâtă și , din neatenție, au uitat să își ia umbrela cu ei.Multitudinea de tranzactii si cererea mare l-au determinat sa se gandeasca si la o eventuala listare la bursa a micii sale afaceri pentru a face rost de capital si sa gandeasca si alte investitii. In plus, ar vrea sa gaseasca o solutie de a tranzactiona umbrele si prin moneda virtuala, cu bitcoin.

Fabricile de umbrele nu mai fac față comenzilor mele, se vând umbrelele ca pâinea caldă. Sunt cazuri în care un român își cumpără și câte două, trei umbrele o dată pentru că mereu uiți câte una la serviciu, în cafenea sau unde ai treabă și e bine să ai una de rezervă, să fii acoperit, a declarat domnul Haralambie. Întrebat ce o să facă atunci când va veni vremea însorită, acesta a declarat că se va muta pe litoral unde va comercializa umbreluțe de plajă.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.