Este sezonul nunților și acest lucru se vede din plin pe newsfeed-ul oricărui utilizator de facebook din România. De ceva timp, s-a creat acest trend/tradiție de a posta foarte multe poze de la nunți pe facebook, celebrând fericitul eveniment cum se cuvine, nu doar cu nuntasii, ci cu toti prietenii de pe facebook.

TOP 10 piese de care românii nu se mai satură la nunți, deși ar cam trebui...

Începând cu ziua de sâmbătă, orele 12, au apărut primele poze, check-in-uri de la nuntă, evident de la ceremonia religioasă, live-uri cu mirele, poze însoțite de tradiționalul "Gata, și-au pus pirostriile", "Robul și Roaba Popescu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! "Casă de piatră, mirilor!".

Duminică, newsfeed-ul facebook a explodat, pozele de la nuntă ocupând 81% din toate postările românilor. Selfie-uri cu mireasa, nuntași petrecând, poze cu hora miresei, poze cu buchetul miresei, poze cu mâncarea de la nuntă, practic zeci de poze urcate de fiecare nuntaș multiplicat cu sute de invitați, serverele facebook abia au făcut față terrabitilor de instantanee de la diferite nunți din toate colțurile României.

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.