O nouă zi liberă pentru români? Un politician a depus un proiect de lege controversat prin care vrea să declare 1 Martie zi liberă de la stat pentru toți bărbații români ca recompensă pentru toate pregătirile pe care trebuie să le facă ca să mulțumească femeile din viața lor.

 


1 Martie este o sărbătoare tradițională, reprezintă începutul primăverii, o zi specială pentru sexul frumos care primește flori și mărtișoare. Toate aceste mici atenții trebuie pregătite din timp, este o activitate atipică bărbatului și de aceea considerăm foarte potrivită introducerea unei zile libere pentru toți bărbații care trebuie să umble și să alerge după mărtișoare ca totul să iasă perfect și să nu existe supărări sau nemulțumiri. Am auzit de atâtea cazuri în care au existat certuri în familie pentru că bărbații nu au avut timp să cumpere mărtișoare sau buchete de flori de 1 Martie care au dus la despărțiri, divorțuri și alte neplăceri.

 

O zi liberă pentru bărbați este un lucru simbolic pe care îl putem oferi tuturor persoanelor care nu știu cum să se organizeze în această perioadă și care va aduce un plus în viața fiecăruia, mai ales că băieții se pot întâlni la o bere să facă un plan de atac sau să ceară diverse sfaturi pentru cadouri de 1 Martie și chiar 8 Martie, a declarat Mugurel Martin, politician.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.