Filmul “Bird Box”, care a inregistrat un record de vizualizari pe reteaua de streaming Netflix, a avut un impact uimitor asupra americanilor, care au pornit un trend periculos, inspirat din film. După ce au văzut-o pe Sandra Bullock luptând pentru viața ei legată la ochi, americanii au lansat ”Bird Box Challenge/Provocarea Bird Box” : adică, copii, adolescenți, dar și adulți fac diverse activități legați la ochi imitând, personajele principale din film.

 

 Reprezentanții companiei Netflix i-au îndemnat pe abonații lor să renunțe la "Provocarea Bird Box", dar un român ghinionist care avea toate facturile la zi și nici nu se uită pe Netflix a trăit experiența din filmul Bird Box fără să vrea pentru că în blocul său a avut loc o avarie la transformatorul de electricitate din blocul său și a fost nevoit să bâjbâie prin beznă totală pentru că pana de curent s-a prelungit până târziu în noapte.


 


 Românul din Berceni și-a dat seama că a fost printre primii români care a făcut această provocare fără să vrea și s-a descurcat de minune pentru că nu a spart nimic prin casă și știa unde e fiecare lucru din căminul său. Românul își dorește acum să facă și alte provocări, dar să implice călătorii prin Maldive, mers prin restaurante de lux sau provocarea Ion Țiriac, o zi din viața unui magnat.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.