Gest superb făcut azi de elevii din mai multe clase a unei școli generale din capitală! Aceștia s-au întrecut pe ei înșiși, oferind doamnelor profesoare buchete de flori în valoare de mii de euro. În total, cam trei camioane pline ochi de buchete de flori care au fost descărcate și livrate de elevi către doamnele profesoare, ca un mic gest de 8 Martie în semn de mulțumire și prețuire.

Nu este prima data când elevii se organizează impecabil. În anii trecuți, au cumpărat tone de parfum și cutii cu bomboane pentru doamnele profesoare, directoare, diriginte, doamne de serviciu, personal auxiliar, inspectori, etc.

Este plăcerea lor să dăruiască o mică atenție în aceste zile de sărbători și chiar s-au întrecut pe ei înșiși, avem zeci sau chiar sute de buchete de flori superbe. Le-am depozitat în sala de sport, câte au încăput și restul pe terenul de sport. Nici nu știm cum să le luăm acasă, dar am înțeles că vor veni niște părinți cu furgonete care ne vor ajută să cărăm din buchete acasă. Le mulțumim nespus tuturor elevilor, dar nu trebuia sa se deranjeze, a declarat doamna directoare din acea școală.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.