În fiecare an, pe 10 mai este sărbătorită ziua regalitătii. Foarte mulți români sunt extrem de confuzi când vine vorba de această sărbătoare, după ce în ultima perioadă au apărut o groază de români supranumiți Regi, Prinți, Regine, de exemplu îl avem pe Regele Manelelor, Regină Magiei Albe, Prințul de la Strehaia, Regina Sprâncenelor, Regele Fițelor, etc.


Paradoxal, deși țara noastră o republică semi-prezidențială și nu o monarhie, un studiu recent efectuat de Facebook a dezvăluit că în România sunt înregistrate cele mai multe conturi cu titlu regal din lume.

Reprezentanții Facebook au rămas uimiți de numărul foarte mare de titluri nobiliare înregistrate în România, ei contabilizand zeci de mii de prințese, regi, împărați, prinți, regine, lorzi și alte nume cu tentă regală.

Cei de la facebook au mai avut o supriza uriașă când au analizat profilurile din România, mai exact secțiunea dedicată tipului de job deoarece au remarcat un procent foarte mare de manageri, de șefi, și alte derivate , șefi la șefi, șef la portofelul lui tata, șefu la toți, șef de șef, Șeful la bani, CEO la BNR, etc.


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.