Începe numărătoarea inversă pentru cea mai așteptată nuntă regală din ultimii ani. Mai exact, pe 19 Mai va avea loc cununia lui Harry cu Meghan in castelul Windsor.

Mai mulți maneliști consacrați au aflat de fericitul eveniment din regatul Marii Britanii si l-au felicitat pe printișorul Harry si s-au arătat interesați de a performa la nunta regala.


  Să-ți trăiască prințeasa, împărate! Pentru evenimente și concerte private, numărul meu de contact este 072..., a comentat pe facebook, unul din manelisti, Faraoane, te pup pe frunte și felicitări pentru iubițica ta, lumina ochilor tăi. Cu drag sper să mă inviți să cânt la nunta impărăteasca a maiestății tale, au comentat cântăreții de manele pe contul de facebook al lui Harry.

 In plus, din surse demne de neincredere si zvonuri venite de la rude foarte indepartate ale cuplului regal avem si o lista cu detalii din programul artistic pentru nunta regală:


  -ceremonialul dans al miresei în centrul pieței Trafalgar Square. Superbe prosoape cu stema regală care să fâlfâie solemn agățate de oglinzile Rols Royce-urilor. Se va cânta clasicul hit “Put your hand în the pocket, godfather, godfather and give money to the fiddler!” (nn. Bagă mâna în buzunar ,nașule, nașule și dă bani la lăutar)


 -Ruperea Turtei Miresei (Turta va fi înnobilată cu blazonul Casei Regale) de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
 
 -Organizarea somptuosului ritual al bărbieritului mirelui, semn al transformării flăcăului în bărbat.
 
 -O galeată plină cu apă (nn. Perrier sau Evian) ce trebuie să fie poleită cu aur dacă nu chiar din aur masiv, strategic amplasată exact în fața catedrala Saint George din Windsor pentru ca primii nuntași să poată arunca bani, ceea ce conform tradiției simbolizează trăinicie și opulență.
 
 -La recepția de la castelul Windsor se va intona celebrul dans al pinguinul, dar nu orice pinguin cum știți de pe la nunțile mioritice, ci pinguinul imperial, iar tradiția spune că Regina va fi prima din linie.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.