Show-ul naval de Ziua Marinei Române se pare că i-a indispus profund pe foarte mulți cocalari prezenți în Portul Constanța! Cocalarii s-au arătat vizibil supărati de faptul că la demonstrații au participat câteva zeci de nave militare și s-au exprimat extrem de dur la adresa celor care au făcut posibilă o astfel de situație.

 

“Ce vapoare sunt astea, frățioare, zici că sunt de la fier vechi, cazane plutitoare. Nu au pic de condiții, nu au piscină, nu au canapele de piele pe punte, nu au DJ și muzică, sunt niște vechituri. Ce naiba, parcă suntem pirații din Caraibe cu bărcile astea”, au comentat acid românii cazați in zona de nord din Mamaia prezenți la show-ul anual de Ziua Marinei.


  Șmecherii și-au continuat atacul la adresa paradei navale: “Guvernarea de acum nu se preocupă absolut deloc să găsească o firmă căreia să-i vandă toate mormanele astea plutitoare, la fier vechi, iar din banii ăștia să luăm niște yacht-uri belea cu care să ne mândrim în toată lumea. Am putea merge să navigăm prin Saint-Tropez sau Monte Carlo să ne știe lumea ce valoare avem. Cu cazanele astea nu facem nimic, doar de râs, au concluzionat cocalarii.
 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.