Astazi, 2 Octombrie s-a dat startul noului an universitar și studenții au venit cu mic cu mare să participe la festivitatile de deschidere organizate facultățile la care s-au înscris.


După cum se știe, viața de student este una foarte frumoasă, dar implică și anumite probleme de care trebuie să se ocupe, cum ar fi cel de a găsi un loc într-un cămin.

Începe anul universitar. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a anunțat că producția de zacuscă a explodat!

In acest sens, pentru a mai destinde atmosfera în care se află unii studenți care încă mai caută un loc în vreun complex studențesc, am pregătit câteva glume:


-Studenții mai renunță din pretenții, acceptă și locuri în picioare la cămine.

-In toamna aceasta se vor lansa o serie de noi emisiune concurs pentru studenții dornici de un loc de cazare: Cămin Factor, Cazarea Romaniei, Te cazezi pe undeva.


-Gândacii din cămine protestează, avem oameni în cameră, cineva să rezolve problema asta.

-Au apărut deja anunțuri cu: "Studentă sexy caut loc în cămin pentru videochat"

-Klaus Iohannis a decorat un student care şi-a găsit deja 6 locuri cazare pentru toamna asta;

-Mugurel Isărescu se implică în noul an universitar: "Am apelat la rezerva națională de borcane pentru a susține producția de zacuscă necesară pentru noul an universitar!"

-Lipsa de organizare: Studenții de la medicina nu au fost lasati sa intre in universitate pentru ca nu aveau cardul de sanatate cu ei acesta fiind obligatoriu si pentru prezenta la cursuri.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.