În luna Decembrie când colindele răsună prin toate magazinele, dar și la metrou, cei din Drumul Taberei aniversează un trist eveniment, acela de a nu fi în stare să se bucure de colinde chiar la stația lor de metrou. Magistrala 5 de metrou ar fi trebuit să fie gata în 2014, conform proiectului inițial, anunțat în 2011, când au început lucrările.

Director de șantier tentat să zidească pe cineva în subteran, pentru a finaliza odată lucrările la Magistrala de Metrou Drumul Taberei

Ne aflam deja in anul 2017 cand se împlinesc șase ani frumoși de când cei din Drumul Taberei nu pot asculta colinde în stația de metrou din cartierul lor, cum se cuvine, cum e datina. Trebuie doar sa intrebi orice locuitor din zona si imediat, ochii li se umplu de lacrimi și tristețe când încerci să le aduci aminte despre acest lucru, mai ales că lucrările ar putea fi finalizate abia în 2018.
 
 Cel mai probabil în 2018 cei din Drumul Taberei vor avea un Crăciun cu adevărat fericit, cu colinde care vor suna lin din boxe în stațiile de metrou nou-nouțe, cu tot ce trebuie unui cartier ce a fost atât de mult timp lăsat de izbeliște de autorități în materie de transport în comun. Doamne Ajută!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.