Ne aflăm într-o perioadă grea pentru studenți, când vine acel momentul să învețe pentru examene, renumita sesiune-stresiune. Crește presiunea, zilele par să fie din ce în ce mai scurte, iar timpul nu îi mai ajută deloc. Acum apar soluțiile de criză, cum să facă să treacă examenele, pe cine să se bazeze la un anumit examen, oare mai bine învață pentru restanță, etc.

 

Am pregătit o serie de glume inspirate din sesiunea de examene pentru studenți și probleme care apar și dispar în această perioadă importantă a facultății:

-La începutul examenului este mereu o atmosferă religioasă, toată lumea se închină de zor sa le pice subiecte ușoare.

-Dacă toate copiuțele care se fac în timpul sesiunii ar fi puse cap la cap, acestea ar depăși lungimea Marelui Zid Chinezesc.

-Deși de abia a început sesiunea de examene, mulți studenți se pregătesc deja pentru sesiunea de restanțe.

-Dacă citești articolul acesta, atunci e clar că nu înveți pentru examene.


-Sunt două cuvinte de groază pe care nu vrei să le auzi în timpul examenului de la colegul de bancă: "Nu Știu".

-De fiecare dată când un student vrea cu adevărat să învețe pentru un examen atunci realizează că nu are cursurile. Prea târziu.

-La examenele din sesiune este ca la Loto, ai mici șanse de reușită, iar la mulți studenți este ca și cum nu ar pune bilet.

- În această perioadă se achiziționează atât de multe dispozitive de ascultat și microfoane pentru copiat încât ai impresia că toți se pregătesc să dea examene la SRI.

-În timpul examenului, vederea și auzul se accentuează, dar într-un final se rezumă la rugămintea către colegi: "Spune-mi și mie ceva să fac de un cinci!"

-Paradoxal, mulți studenți stau până la finalul examenului chiar dacă nu știu nimic pentru a profita de ultimele zece minute când vigilența profesorului este scăzută și pot copia de la alții.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.