Ești nehotărât/ă de Black Friday ? Nu știi dacă să participi la cumpărăturile maraton din anul acesta? Nu-i nimic și ascultă ce îți spun astrele pentru marea zi a cumpărăturilor de Black Friday.

 

Iată ce vei face de Black Friday în funcție de zodie:


 Berbec: Ai așteptat tot anul aceste promoții și ești pregătit să cheltuiești toți banii. Păcat că nu vei prinde nimic la ofertă pentru că, deși te vei trezi cu noaptea în cap, produsele pe care le doreai nu mai sunt disponibile.
 


 Taur: Ești prea impulsiv și te vei enerva de Black Friday pentru că nu sunt promoțiile pe care le așteptai. Te așteptai la ceva aproape gratis. Nu-i nimic, ia partea bună din acest lucru, ai rămas cu banii.
 

 Gemeni: Instinctul tău de shopping este să cumperi la dublu. Un super TV 4K și cadou încă unul la fel. Din păcate, nu vei găsi nicio ofertă de genul acesta, dar vei cumpăra ceva de care nu prea ai nevoie.
 

Rac: Nu prea crezi în oferte și te vei limita în a urmări site-urile de profil pentru a vedea dacă merită ceva cumpărat. Te păstrezi pentru perioada de sărbători de iarnă pentru a cumpăra ce îți dorești. Foarte bine faci!
 


 Leu: Ești regele/regina shoppingului și trebuie neapărat să îți iei ceva de Black Friday pentru că ai o reputație de păstrat. Toți prietenii te vor întreba ce ai reușit să îți cumperi la ofertă. Un telefon nou nu strică niciodată.
 


 Fecioară: Te gândești prea mult ce produse să cumperi acum. Până te vei hotărî, se vor încheia promoțiile speciale dar nu te afectează cu nimic. Mai e și la anul Black Friday.
 


 Balanță: Vei avea noroc și vei cumpără tot ce ai pus pe lista de shopping. Peste câteva zile vei avea câteva remușcări pentru că multe produse nu erau necesare.
 


 Scorpion: Nu suporți acest Black Friday și isteria care se formează în aceste zile. Tu poți cumpăra orice și fără să te agiți în această perioadă.
 


 Săgetător: în sfârșit îți vei achiziționa minunatul storcător de fructe pe care ai pus ochii de nu știu câte luni. Nu uita să te duci la piață să iei fructe proaspete pentru a vedea cât de bine funcționează storcatorul.
 


 Capricorn: Te vei enerva maxim de Black Friday pentru că produsul tău dorit nu are discount. Nu știi dacă să iei un produs similar sau să îți bagi picioarele și gata.
 


 Vărsător: Ești zen, foarte relaxat iar goana asta după shopping chiar te amuză. Tu ai de toate, dar tragi cu ochiul și la ce apare la oferte avantajoase, cine știe, poate te alegi cu vreun chilipir. Bravo!
 


 Pești: în această perioadă ești în apele tale, vei face turul magazinelor de electrocasnice și vei cumpăra tot ce ai nevoie la super preț. Asta înseamnă să fii pregătit!