După o serie de hituri pe modelul întrebărilor retorice cum ar fi "De Unde Vii la Ora Asta?, "Ce mă fac cu tine de Azi?", Smiley Smiley a încins playlist-ul radio-urilor în pași de ”Vals”.

O fotografie cu Smiley a generat o mulțime de MEME-uri


"Vals este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relației de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună. Ei se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar, indiferent de orice, își continuă împreună dansul prin viață”, a povestit Smiley pe Facebook.


 Artistul vrea să folosească în continuare această metaforă muzicală a dansului și pregătește o nouă piesă care se va numi "Tango". Tango este mai mult decât un dans sau o succesiune de pași. Este un mod de a îți exprima sentimentele, o reflexie a sufletului, povestește despre cine suntem și ce am experimentat noi. Este un mod de a îți canaliza sentimentele prin mișcare.

 Smiley are de unde alege ca inspirație pentru noul hit, el poate gândi niște versuri și o linie melodică tare de tot cu piese ca "Cha Cha", Zumba, Rumba, Merengue și multe alte dansuri pasionale.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.