Este momentul adevarului. Cea mai cunoscută rețea de socializare din lume ne-a adus mai aproape unii de alții, dar a avut și reacții adverse: multe persoane și-au pierdut locurile de muncă din cauza onestității arătate pe Facebook, dar se pot propaga și o groază de minciuni gogonate.

 

Vă dezvăluim un top cu cele mai frecvente minciuni pe care le spun românii pe facebook.


 1.Poza de profil. Da, sigur este poza mea reală, nu e photoshop!


 2.Check-in în aeroport @Bucharest VIP Lounge. Exact din VIP Lounge Otopeni a făcut check-in-ul, dar mai degrabă de la coada de îmbarcare într-o cursă low-cost.


 3.Statusurile filosofice, banii nu contează, ci sufletul! Sigur, și marmota...

4.Paginile cu concursuri fake, gen câștigi zboruri cu avionul la 1 Euro, sau produse de 500 de euro la o parfumerie tot cu un Euro sau vreo vila în Pipera dacă comentezi cu Partikip. Pe bune? Suntem în anul Domnului 2018 și încă mai pui botul la așa ceva? Păcat.


5.Pozele sexy postate! Totul este un truc, la mijloc sunt zeci de filtre aplicate, iluzii optice, push-up și tone de machiaj. Nu vrei să vezi cum arată în mod natural.
 

 6.Comentariile cu hahahahaha scris de foarte multe ori.Nu râde nimeni în hohote la statusurile voastre, ci probabil doar a zâmbit discret.

 7.Statusul relației. Mulți utilizatori români aleg pe facebook ca status al relației :It's complicated sau In an open relationship, dar care de fapt înseamnă că nu au niciun prieten/a, sunt singuri/e cuc, nu se uită nimeni la ei și vor să pară abordabili.


 8.Vârsta reală! Teoretic, pe facebook ai avea dreptul să îți faci cont doar dacă ai minim 13 ani. Cine ar vrea să își dea vârsta exactă, mai ales fetele când vor să își mențină tinerețea intactă si să arate mereu ca la 20. În fine, vârsta nu contează.
 


 9.Viață bună! Viață mai de lux decât a unui șeic din Dubai. Da, pe facebook toată lumea postează fotografii cu mâncăruri dichisite din restaurante de lux, hoteluri de 5 stele, limuzine. Nimeni nu postează când papă acasă un salam de vară, o felie de unt cu gem sau o ciorbă de potroace pe mușamaua din bucătărie. #No Filter, #No Bullshit


 10.Like! Îmi place, cam asta înseamnă când dăm un like, dar chiar vrei să credem că îți place orice postează cineva? Hai, recunoaște că dai Like și aiurea. Acesta e și un lucru bun, like-urile sunt gratis și binevenite! Așteptăm un Like și de la tine, fix la acest articol. Nu te zgârci!