Prețul extrem de ridicat al cireșelor din import a stârnit pe internet o întreagă nebunie despre cât de prețioase au devenit aceste fructe.

Cireșele din Piața Dorobanți sunt atât de scumpe încât dacă îți permiți să cumperi, ți le servesc la lădiță cu artificii!


 Cireșele par acum un produs de lux, exclusivist, mai ceva ca diamantele și toată lumea râvnește acum la gustul unic al delicioaselor cireșe, dar parcă nu se îndură să facă un credit de nevoi personale pentru un kilogram. Momentan, ne punem pofta în cui, dar ne-am permis să realizăm un top despre cât de scumpe au devenit aceste fructe:

 1.Am tot căutat un seif frigorific. De ce?! În el se țin cireșele!


 2.Țiriac uimește din nou! Pe langă impresionanta colecție de super mașini, miliardarul tocmai a cumpărat o livadă de cireșe.

 3.Cireșele au devenit atât de prețioase încât cele mai multe se vând prin case de licitație.


 4.Pentru că vreau să fiu mereu la curent cu domeniul financiar, intru zilnic pe cursul BNR ca să văd cât mai este gramul de cireșe.


 5.Dulceața pură de cireșe nu se mai vinde la borcan, ci sub formă de lingouri.


  6.Cireșele sunt atât de valoroase încât acum se consumă cu coadă și cu sâmbure cu tot.

 

 7.Gata cu selfie-urile banale lângă BMW-uri, cu teancuri de bani, ceasuri scumpe, acum dacă ești pe barosaneala te pozezi cu o lădița de cireșe.


8.Cum agăți garantat astăzi? Îi dedici persoanei iubite melodia Modern Talking Cherri Cherri Lady.


 9.Profitând de valoarea pe care au acum cireșele, Nicole Cherry și-a dublat onorariile pentru concerte.

 
 10.Notele de plată astronomice de la Loft sunt istorie, acum cine vrea să se laude postează bonuri fiscale cu kilograme de cireșe!
 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.