Dacă s-ar face un studiu despre filmele lunii Decembrie și ar fi întrebați ce și-ar dori să vizioneze în această luna specială, probabil cei mai mulți vor spune Singur Acasă, pentru că nu l-au văzut decât de cinci sau șase ori până acum.

 

Dacă tot știți deja fiecare scenă din seria "Singur Acasă", ne-am gândit că trebuie să aflați și câteva glume despre acest film fenomen, simbol al sărbătorilor de iarnă de la noi:

 

1.Românii au văzut de atât de multe ori filmul "Singur Acasă" încât așteaptă să apară și cartea în speranța că vor citi despre scene noi.

2.Dacă juca Klaus Iohannis în cel mai urmarit film din Decembrie, s-ar fi numit "Singur în şase case".

3.Cei din Ținutul Secuiesc urmăresc în această perioadă filmul de comedie "Singuri în Ardeal".

 4.Asociațiile pentru protecția copilului s-au autosesizat în privința difuzării filmului "singur Acasă" care este despre un copil lăsat nesupravegheat în locuință și cer ca filmul să fie redenumit ca Singur cu bona acasă pentru a nu încuraja astfel de comportamente parentale.


5.Florin Piersic dacă ar fi jucat în filmul "Singur Acasă" s-ar fi numit "Singur cu Haiducii lui Şaptecase".

6.Producătorii filmului "Singur Acasă" nu l-au vrut pe Fuego ca personaj principal pentru ca trebuiau să numească filmul Lasă-mă, mamă, singur acasă!

7.Stefan Hruscă nu a putut să vada pana acum filmul Singur Acasă pentru că el are concerte toata luna Decembrie!

8.Dacă ar fi sa se actualizeze acest film pentru zilele noastre, știți cum se va numi? Singur pe facebook!

9.Un regizor roman vrea să facă un remake dupa celebrul film "Singur acasa", dar cu orfani si comunism care se va numi "Singur pe străzi". Coloana sonoră va fi asigurată de hitul Atat de singur de la Talisman.

10.Studenții nu preferă filmul "Singur Acasă" pentru că nu respectă realitatea, pentru ei ar fi trebuit să se numească "Singur în cămin" sau "Singur in chirie".

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.