Este deja o tradiție ca în București să se organizeze un maraton internațional unde participă sportivi din zeci de țari. Știm că nu aveți timp și sunteți mereu pe fugă, dar trebuie să vă faceți timp și să zâmbiți.

TOP 10 maratoane mult mai TARI ce ar putea fi organizate în București!

Nu vrem să dăm bir cu fugiții, ci vă dăm motive de glume despre maratonul de la București:

 


 1.Spre deosebire de alți ani, organizatorii s-au pregătit și au amenajat o cabină pentru selfie-uri cu medalii ca să aibă concurenții ce posta pe facebook. Să alergi fără ca prietenii tăi să afle e ca  
 
 2.Mulți tineri vor să organizeze un maraton și la Cluj, dar primăria a respins proiectul pentru că nu se poate bloca orașul pentru 5 zile cât ar dura să se termine cursa.
 
 3.Imediat după terminarea maratonului coada de alergători s-a mutat la shaormerie.
 
 4.Un român a fost descalificat pentru că au fost martori care ar fi văzut că acesta ar fi luat câteva stații metroul pentru a mai scurta din distanță.

 

 5.Mulți români au preferat să stea în case pentru ca maratonul e o prostie, doar de aia e și zicala, leneșul mai mult aleargă.

 

 6.Cei care au participat la maraton s-au plâns că o mulțime de pensionari s-au băgat în față și au stat la coadă la finish.


 7.Manelistii s-au înscris pentru un maraton de dedicații ce se organizează într-un cunoscut club de manele.


 8.DNA nu se lasă mai prejos și vor să organizeze un concurs de audieri maraton.


 9.Suspiciuni de fraudă la Maratonul Internațional București, se pare că organizatorii nu au pus la dispoziție 42 de kilometri pentru alergat ci doar 38 de kilometri în urma unui comision de 10 % aplicat acestui contract.


 10.Cocalarii au făcut caterincă de cei de la maraton: ce triști ăștia de la maraton, pai intai trebuie sa te antrenezi la un Regheton.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.