Pe 1 Decembrie este Ziua Natională a României, singura zi din an când Armata Romană defilează pe străzi și ne prezintă cu ce este dotată în acest moment!

Cum s-ar numi emisiunile TV din 1 Decembrie dacă toate ar fi despre Parada Militară

Evident, parada militară este un motiv de mândrie și de laudă a arsenalului armatei române dar cum românul face haz din orice, ne-am permis să defilăm cu zece glume despre această desfășurare de forțe:

1.Asa DA! Ca să nu mai dea traficul peste cap, Primaria Bucuresti propune ca anul viitor, parada militară să fie organizată la metrou.

2.La defilarea de anul acesta va fi și o premieră! Submarinul Delfinul va defila pe sub Dâmbovița, pe Splaiul Unirii.

3.Mai tare ca traditia filmului Singur Acasă difuzat in decembrie! Vladimir Putin înregistrează parada militară a românilor din fiecare an și apoi râde cu lacrimi la fiecare vizionare!  

4.Divizia Virtuala! De 1 Decembrie, un detașament de postaci au defilat online pe Facebook cu un batalion de tag-uri și comentarii incendiare.

5.Din cauza confuziei cu ziua ProTV, mulți pensionari au crezut că parada militară se ține pe Pache Protopopescu.

6.Adio chiolhane cu sarmale și fasole cu ciolan! Biserica a reamintit primăriilor că suntem încă în Postul Crăciunului și e păcat să se mănânce de dulce!

7.Buget restrâns! Divizia aeropurtată a Armatei Române nu a avut destul combustibil pentru a zbura deasupra Bucureștiului așa că avioanele vor defila la sol.

8.Banatu-i fruncea!Timișorenii au ținut parada militară de Sf. Andrei, ghidându-se după celebra zicală, azi defilăm în Timișoara, mâine în toată țara!

9.Este atât de multă mândrie în vizionarea paradei militare de 1 Decembrie încât pe site-urile cu anunțuri de vânzări auto s-au triplat căutările după tanc pe gpl, transportoare blindate decapotabile și vehicule amfibiu.

10.În cadrul strategiei de apărare și pentru a ne feri de orice dusmani si rele, armata romană se va dota cu icoane cu Arsenie Boca!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.