O delegație oficială de caniculă vizitează în aceste zile România! Aerul e fierbinte și îți dă senzația că ne aflăm printr-un mare cuptor cu microunde așa că toată lumea caută umbra și locurile răcoroase sau dotate cu aer condiționat.


Vă propunem câteva metode de răcorire instant, deschideți aerul condiționat, rămâneți pe ZUTV si myzutv.ro și haideți să facem puțin haz de necaz despre cât de cald este afară în aceste zile:


E atât de cald afară încât un taximetrist mergea și cu portbagajul deschis, nu numai geamurile!


E atât de cald afară încât in shaormerii te întreabă dacă pe lângă cu de toate vrei și cu gheață.


E atât de cald încât fetele care poartă șlapii cu blăniță s-au dus la hairstylist ca să îi mai tundă.


E atât de cald afară încât mulți români umblă cu un prosop la ei.


E atât de cald afară încât în mijloacele de transport în comun chiar și pensionarii vor să deschizi geamul să se facă curent.


E atât de cald afară încât pe lângă parcangii au apărut baieții vântangii care se oferă să îți facă ventilație contracost.


E atât de cald încât corporatiștii deschid tot mai multe ferestre de browser pentru a se face curent.


E atât de cald afară încât cei de la Carla's Dreams se gândesc să renunțe la hanorac și să treacă pe modul vară la maiou cu glugă.


E atât de cald afară încât am văzut oameni cu ochelari de soare la care și-au montat și parasolare.


Este atât de cald afară încât primăriile de sector din București și-au schimbat tactica pentru amenajarea parcurilor și nu mai investesc in panselute, ci au dat comandă de cactuși și vegetație deșertică.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.