Cel mai dificil lucru după sărbătorile pascale nu este că trebuie să te întorci la serviciu, ci că nu știi cum să arzi miile sau chiar zecile de mii de calorii pe care le-ai strâns cu poftă mâncând din toate preparatele speciale pentru masa de Paște.

Iată câteva "metode" și sfaturi pentru a mai scăpa de kilogramele în plus :

1. Trebuie să fim sinceri cu voi: cu o plimbare în parc, nu se face o cură de slăbire!

2. Mulți români și-au mai luat câteva zile libere după Paște doar pentru a-și face digestia.

3. Cei care au cont de facebook sau instagram nu vor mai mânca o zi, două, iar dacă li se face puțină foame e de ajuns să dea scroll prin pozele cu miel, cozonaci, pască uploadate de Paște.

4. Unii români au mâncat atât de multe preparate tradiționale încât a doua zi de Paști au mers să se dreagă cu o shaorma și burgeri de la fastfood.

5. Sfat pentru cei care nu vor sa complice: După sărbătorile pascale, evitați contactul cu oglinzile, acestea sunt un dușman al siluetei dumneavoastră.

6. Tradiție: Cele mai la modă check-in-uri după Paște sunt cele la sălile de forță.

7. Paștele la români are trei etape: Veniți de luați Lumină, veniți de luați în greutate și veniți de faceți mișcare.

8. Mulți români s-au simțit atât de vinovați că au mâncat ca sparții de Paște încât au alergat după autobuz până unde trebuiau să ajungă.

9. În România cele mai multe atentate teroriste au loc asupra ficatului care este asediat cu bombe calorice și droburi Molotov.

10. Singura explicație că Paștele și Crăciunul au loc la luni distanță este ca să le dea destul timp românilor să se refacă după mesele copioase.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.