Ministrul Justiției Tudorel Toader prezintă la această oră conținutul şi concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție.

 

Saptamana trecuta, Tudorel Toader, Ministrul Justiției, s-a întors urgent din Japonia pentru a ne anunța că s-a întors din Japonia!

 Tudorel Toader s-a făcut remarcat pentru calitatea lui de a amâna decizia cu privire la conducerea DNA și vă prezentăm, în exclusivitate, top 10 concluzii posibile pe care Ministrul Justiției le va face după un discurs introductiv de cel puțin două ore, prezentarea reala a raportului inca 3 ore si apoi concluziile:

 

 Tudorel Toader va anunța, în direct, finaliștii de la Eurovision România 2018.

 Identitatea reală a băieților de la Carla's Dreams.


Va dezvălui noua destinație de vacanță a Deliei.

 Va anunța oficial că Smiley ar arăta mai bine tuns.

Va informa populația că are două invitații la concertul Andrei de la Sala Palatului pe care le face cadou.


Tudorel Toader își va face curaj și va anunța publicul că se apucă de sala de forță și îl va avea ca antrenor pe Alex Velea. Și tot Alex Velea l-a motivat să își tatueze pasaje din constituție pe braț.
 


 Este foarte posibil să ne anunțe că primăvara este încă departe și că momentan, vremea va fi destul de urâtă, chiar și în Martie.
 


 Tudorel Toader va anunța cum se completează celebrul formular 600.
 


 Ministrul Justiției, după o prelegere de 3 ore, va concluziona că fumatul dăunează grav sănătății.
 


 Domnul Tudorel ne va anunța că este bine să bem minim doi litri de lichide pe zi și să facem mișcare măcar o jumătate de oră zilnic.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.