Surpriză mare! Este din nou mare tam-tam pe scena politică în acest moment și în curând vom avea nevoie de o nouă nominalizare în funcția de premier. Cine să fie, cine să fie?

Ce hituri ar fi în TOP Most Wanted dacă toate ar fi în colaborare cu Liviu Dragnea

Este timpul să detensionam puțin din această nouă criză guvernamentală care a cuprins România și să venim cu 10 propuneri pentru funcția de Prim Ministrul României din rândul artiștilor:

-Andra pentru că niciodată nu trebuie să spună niciodată și ar putea forma Guvernul de Nu-Mă-Uita.

-Carla's Dreams pentru că ar putea aplica mereu legea minus cu minus fac plus.

-Smiley pentru că ar putea fi primul Premier cu cel mai lung păr de până acum și dacă a fost în juriul la Vocea României atunci se pricepe și la Vocea poporului.

-B.U.G. Mafia. Baietii de cartier au plecat de jos si cunosc cel mai bine problemele romanilor de rand si ar face un Guvern care va pune strada pe primul loc.

-Delia. Ce are ea și nu are alt prim ministru? Pentru că e nevoie și de o divă în Guvern care să schimbe mentalități și să vină cu o viziune modernă și să facă din economia României un mare hit.

-Inna. Este un artist international cunoscut in foarte multe tari importante si acest lucru poate ajuta Romania sa negocieze din alta perspectiva cu marile puteri.

-Alex Velea este candidatul ideal pentru un Premier nonconformist care are grijă de imaginea lui și în plus ar putea să o propună pe Antonia drept purtător de cuvânt al Guvernului ceea ce ar bucura pe toată lumea.

-Dorian Popa. De ce nu, John? Pentru că arată bine, e un băiat prezentabil haios foarte energic si pus pe treaba și sigur ar face fața și acestui rol.

-Florin Salam pentru că la conferințele de presă ca Premierul Number One Salam, nu s-ar ține discursuri plictisitoare, ci s-ar da doar dedicații.

-Grasu XXL pentru că guvernul lui nu ar fi orice guvern, ci va fi blană de urs.

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.