Ghirlandele cu beculețe din orașul Filiași (județul Dolj) au o formă care aduce cu cea a unor chiloți, potrivit fotografiilor prezentate de site-ul Pagina Olteniei. Fotografiile făcute de localnici au devenit virale pe internet.

 Evident, nu puteam rata acest subiect în această rubrică și v-am pregătit cinci glume despre celebrele decorațiuni în formă de chiloței și sutiene:


  Primăria Filiași nu a remarcat nicio asemănare cu lenjeria intimă a decorațiunilor de Crăciun, dar în urma reclamațiilor a rearanjat instalația. Acum instalația seamănă cu pantaloni trei sferturi care sunt mult mai decenți!


 Mihai Trăistariu a fost foarte încântat de decorațiunile în formă de Chiloți și a spus că abia așteaptă să se pozeze în Filiași!


 Oficialii din primărie au specificat că au comandat decorațiuni în formă de Moș Crăciun, dar se pare că li s-au livrat doar chiloții. Probabil urmează să se livreze și restul, pantalonii, cizmele, bluza și căciula.


 Colindele în Filiași vor fi în ton cu decoratiunie. Formațiile și artiștii vor cânta Sanie cu chiloței, Moș Crăciun cu lenjerie albă, chiloței cu clopoței, 3 boxeri, o ce lenjerie minunată, Sutiene dalbe.


  Cătălin Botezatu felicită inițiativa primăriei din Filiași și nu înțelege de ce decoratiunitle în formă de chiloți sunt văzute așa de pudic. Designerul promite să lanseze în acest oraș noua sa colecție de lenjerie intimă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.