Imaginile surprinse la un bal al bobocilor, organizat într-un club din Cluj, au împărțit internetul în două tabere. Participanții la concursul de miss și mister au pus în scenă o probă obscenă cu ajutorul unor fructe.


Proba buclucașă a pornit de la câteva banale banane. Elevele pretendente la titlul de Miss Boboc au trebuit să mimeze sexul oral pe partenerii lor, în timp ce aceștia stăteau pe scaune, cu o banană ținută între picioare. Tot acest scandal s-a amplificat in presa si a generat o serie de efecte neasteptate:


Efecte asupra economiei: De la scandalul cu balul bobocilor, cererea de banane s-a triplat si pretul pentru un kilogram va exploda.
 
 Programul pentru școli "Laptele și cornul" e depășit! Elevii cer să se introducă programul "Bananele și balul"!
 
 Producătorii locali condamnă folosirea bananelor în jocuri perverse atât timp cât s-ar putea folosi legume de la noi, castravetele, dovlecelul, stiuletele de porumb, etc.
 
 În acest scandal s-au autosesizat și organizații pentru protecția animalelor care cer ca oamenii să nu mai consume banane pentru că este hrana de bază a maimuțelor.
 
 Cocalarii evită să consume banane pentru că sunt mai greu de manevrat în buzunare și nu le pot sparge coaja cum e la semințe.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.