Societatea de Transport Bucureşti (STB) a scos, miercuri, pe traseu, pentru teste, trei dintre cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la Otokar.

 

Ne bucurăm nespus că ne vom plimba prin tot Bucureștiul în autobuze noi-nouțe, autobuze care sunt acum in probe. Cu toate aceste vești bune, nu putem să ne abținem să nu exploatăm istoric această colaborare dintre firma turcă producătoare de autobuze și autoritățile române. Am pregătit o listă de câteva glume pe această temă:

 

 -Foarte mulți bucureșteni au înțeles de ce au fost achiziționate de Primăria București autobuze turcești. Pentru că avem un trafic de tot rahatul.


 -În semn de respect față de trecutul istoric, autobuzele turcești nu vor circula pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Mihai Bravu.


-Românii care vor călători cu autobuzele turcești prin capitală sigur vor fi dezamăgiți pentru că nu vor fi dotate cu servicii all inclusive.


 -Noile autobuze turcești vor fi dotate cu ecrane pe care vor rula telenovele turcești pentru ca timpul între stații să treacă mult mai ușor.


 -Pe autobuzele turcești, românii care circulă fără bilet nu vor fi amendați, ci vor trebui să plătească tribut.

 

Acest test este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.