Kiki Challenge a devenit rapid un fenomen în rândul adolescenților de peste tot. Presupune să sari dintr-o maşină în mişcare şi să dansezi pe lângă ea. Numeroase filmări publicate pe rețelele de socializare arată tineri care au spus ”da” provocării. Uneori, aceștia se lovesc, alunecă din maşină sau, mai grav, sunt accidentați de un alt vehicul.

 

Provocarea a pornit de la melodia "In My Feelings" a artistului Drake. Clipul piesei nu prezintă o asemenea scenă, însă o parodie făcută de un comediant a dat startul clipurilor publicate în mediul online.

 Traficul în România este horror și nimeni nu s-ar putea concentra de la mulțimea de claxoane primite dacă cineva ar încerca să danseze Kiki în coloana de la semafor.

 Românii au mai avut o tentativă similară cu Kiki Challenge. Se numea Kiki Riki Miki.

 Drumurile noastre sunt pline de gropi și o tentativă de a dansa Kiki Challenge ar însemna un risc și mai mare.


 Românii nu prea sunt fani Drake și din acest motiv Kiki Challenge nu prea a prins la noi. Dacă provocarea pornea de la Florin Salam, altfel ar fi stat lucrurile.


 În România nu prea se dansează nici în cluburi, dacă ați fost recent în vreun club ați constatat că cel mai mult se poartă balansatul de pe un picior pe altul și butonatul telefonului mobil. Kiki challenge nicio șansă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.