Facebook intenționează să introducă un serviciu de dating, a spus directorul general, Mark Zuckerberg, la conferința anuală F8 a companiei cu dezvoltatorii, fiind pentru prima oară când compania va încerca să ajute oamenii să formeze relații romantice, relatează Reuters
 


Zuckerberg a spus că serviciul de dating va fi unul care se va potrivi natural companiei specializată în conectarea oamenilor online.

Funcția de dating de la Facebook va fi optimizata pentru fiecare tara in parte in functie de specificul utilizatorilor si a activitatilor preferate.


Metodă - Șef la inima ta. E foarte simplă, băieții de la facebook vor încerca să lege cuplurile care au la profil activități similare, șef la buzunarul lu tata, șef la mine acasă, șef peste tot.
 
 Metoda - Dragostea nu știe carte sau mai simplu metodă "ke faki?" Limbajul este foarte important în comunicarea dintre doi oameni care vor să se cunoască așa că cei de la facebook îi va cupla pe cei care folosesc un anumit vocabular, cei care folosesc predominant litera k în conversațiile lor.
 
 
 Metoda - Citez deci flirtez. Fetele care preferă citatele pot găsi acum printr-un algoritm al matrimonialelor facebook un bărbat care e și el fiert pe citate și vorbe înțelepte.
 
 
 Metoda - Dau like deci iubesc - Facebook va stabili un top cu persoanele de sex opus care îți dau like la fiecare postare și va alege pe cineva care te place cel mai mult.
 
 Metoda - Cultura e legătura. În această categorie vor intra utilizatorii care preferă să posteze poze din culturi de rapiță, de floarea soarelui și alte sortimente. Evident au aceleași preferințe legate de ieșirile în aer liber, de dragoste față de natură, de plante, de flori, de frumos, în general.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.