Facebook a devenit parte din viața noastră, din ce în ce mai mult, dar unii exagerează și ajung să fie penibili. Sunt unele lucruri care se observă imediat, ca un tipar pe facebook, fapt ce ne-a ajutat în a realiza următorul top.

Vă prezentăm un TOP 5 tipuri de femei pe care le poți întâlni pe facebook și care ne amuză prin comprtamentul lor pe această rețea socială:


Femeia "Citat" - E înnebunită după vorbe de duh, dar de multe ori doar ascunde subtil că e de fapt săracă cu duhul. E citează, dar nu citește. Tot ce postează este însoțit de un citat profund, o maximă, un motto.

Femeia "Imposibilă" - Este acea femeie care aparent este inabordabilă, superioară. Oricine încearcă să comenteze laudativ la adresa ei este imediat apostrofat de femeia imposibilă și pus la respect. Gen: "îmi pare rău, nu îmi pierd timpul cu mucoși"," nu ești de nasul meu, ai block", "Nu sunt genul acela de femeie, mitcanule, ai block". "Da sunt și sexy, PS ai block".

Femeia "Top Model" - Pozează non-stop. Tot ce face pe facebook este să posteze poze cu ea, în diferite ipostaze și poziții gen photoshooting pentru cel puțin Revista Vogue. Își face poze la accesorii, la geantă, la șosete, la pălărie, la tot ce poartă.

Femeia "Falsă" - Toți o recunoașteți pe această femeie pe facebook. Are buze false, gene false, păr fals (meșe), dinți falși, nume fals, profilul e fals, totul e fals. Cu toate acestea, femeile false au admiratorii lor și sunt curtate și lăudate intens de bărbații care preferă păpușele de fete, prințesele. Pozele acestui tip de femei sunt întotdeauna din cluburi, restaurante, evenimente private, nunți la cort, etc

Femeia "Divă" - Este acea femeie cu aere de divă, de vedetă, care postează poze cu ea ca și cum le-ar face un mare favor prietenilor din listă sau celor care o urmăresc. Pozele sau postările pe facebook sunt însoțite, de obicei, de texte gen: "Heyyy, ce faceți? Va pupic", "Hello, eu sunt aici, mă simt excelent!!", "Bună, dragii mei, ce cald e", etc.