Orașul Faptelor Bune, experiment urban și uman, isi va deschide portile in Piața Universității, în perioada 17 - 23 decembrie.

Moș Crăciun sunteți voi, intermediarii sunt DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu, Tea Teodorescu și Emma. Orașul muzicii de bună calitate, al faptelor bune, orașul în care magia sărbătorilor aduce zâmbet pe chipul celor în nevoie și satisfacția împlinirii unui vis în sufletul celor care dăruiesc, își deschide granițele duminică.

Am pregătit pentru voi și o listă de lucruri care descriu această inițiativă demnă de toate laudele:


-Până acum se știa de Casa Poporului, Casa Albă, dar acum românii pot vizita o altă casă celebră pentru umanitate, Casa Radio ZU.

-De obicei casele sunt racordate la curent, la apă, la căldură, dar Casa Radio ZU este racordată direct la bună dispoziție și fapte bune!

-În viață, cel mai mult contează să ai cei șapte ani de acasă, în Orașul Faptelor Bune, opt renumiți DJ-i pot face minuni în doar șapte zile.

-Pentru o saptamana fiecare dintre noi ne putem face buletin pentru orasul faptelor bune si sa contribuim la implinirea dorintelor cat mai multor oameni care au nevoie de ajutor! Fii legendar si fa un dar!

-București s-au organizat o mulțime de maratoane pentru cauze nobile, dar în Casa Radio ZU va avea loc maratonul faptelor bune.

-Pentru o săptămână, Casa lui Moș Crăciun nu va fi în Laponia, ci fix în Piața Universității și se va numi Casa Radio ZU.

-Timp de 7 zile, București-ul va fi transformat pe măsura numelui său în bucurie prin Orașul Faptelor Bune, din Județul Bunei Dispoziții și 8 șapte magnifici de la Radio vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun!


 Erou cu erou facem românilor un mare cadou!