Viorica Dancilă este la un pas de a deveni premier, în urma demisiei lui Mihai Tudose. Femeile încep să se implice din ce în ce mai mult în viața politică și bine fac. Este mereu nevoie de o minte organizată și de o altă viziune la conducerea unei țări.

Hairstyle Trends! Cum va evolua coafura viitorului nostru Prim-Ministru Viorica Dăncilă!

Ne-am gândit, într-un mod mai ironic, la ce schimbări ar apărea în România dacă va ajunge o femeie în funcția de prim-ministru:


-Guvernul României va înființa noi ministere precum: Ministerul dezvoltării Mall-urilor, Ministerul pentru dezvoltare vestimentară, Ministerul certurilor și al cicălirii conjugale, Ministerul Fondurilor de Shopping, Ministerul Turismului și al decorațiunilor interioare.

-Codul rutier ar scoate în afara legii parcarea laterală.

-Moneda României nu va mai fi Leu, ci Leoaica.

-Conferințele de presă cu Presedintele tarii nu vor mai fi făcute în Palatul Cotroceni, ci în Afi Cotroceni! Sedintele de lucru de la Guvern nu vor mai fi la Palatul Victoriei, ci la magazinul Victoriei.

-Am putea declara război unei țări pentru că un reprezentant oficial s-a uitat cam urât la Premierul Țării noastre.

-Pe stema României ar fi adăugate pe lângă capul de bour, acvilă, delfini, leu și o pisicuță haioasă sau un cățeluș pufos si neaparat un buchetel de flori.

-Din stafful consilierilor premierului vor face parte un atașat pe probleme de hairstyle, un atașat expert în make-up, un designer renumit reprezentat al unei case de modă, un nutriționist care să aibă grijă de silueta guvernamentală, etc.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.