Internet-ul urmărește intens telenovela creată de moldoveanul care a pus ochii pe Shakira, dar momentan suceveanul joacă singur în acest film de dragoste.

Moldoveanul îndrăgostit de Shakira nu se lasă. Uite ce mesaj i-a transmis lui Pique!


După mesajele sincere trimise către Shakira și, mai nou către Gerard Pique, încă nu a primit niciun răspuns, ci a fost răsplătit cu like-uri de românii care se amuză copios de obsesia moldoveanului nostru. Cum nimic nu este imposibil în ziua de astăzi, ne-am gândit să îi oferim câteva sfaturi pentru a avea mai multe șanse ca Shakira să îi dea un răspuns.


 1.Să se apuce de jucat fotbal profesionist și, preferabil, să prindă un contract la una din echipele care activează în Spania.
 
 2.Să își lase barbă și să încerce să pară mai macho, mai Pique.
 
 3.Să ia lecții de spaniolă. Probabilitatea ca Shakira să răspundă unui mesaj trimis în limba ei este mult mai mare.Da, nu?!
 
 4.Să își ia bilete la un concert al Shakirei. Un bilet VIP cu acces în backstage ar garanta că poate purta o discuție cu artista.Daca nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte.
 
 5.Să contacteze o persoană din anturajul Shakirei care ar putea să îi faciliteze livrarea mesajului său de dragoste către cântăreață.
 
 6.Să renunțe la adevărata Shakira și să caute dacă există o fată care seamănă cu artista, un fel de Shakira de România. Au tot fost cazuri ca Beyonce de România, Rihanna de România, Madonna de România, etc.
 
 7.Să se apuce de o carieră în muzică, în acest mod ar avea mai multe lucruri în comun și poate Shakira s-ar îndupleca să răspundă mesajelor insistente sau i-ar putea dedica o melodie.